Bize Ulaşın

Pazartesi – Cuma: 09:00 – 18:00

+90 212 202 99 22

Zekeriyaköy Mahallesi, Akçaağaç Sokak No:11 Sarıyer / İstanbul / Türkiye

info@ekosistemltd.com

TEKNOLOJİLERİMİZ

Atıksu Geri Kazanım Sistemleri

ATIKSU GERİ KAZANIM SİSTEMLERİ

Atıksu geri kazanımı, başka amaçlar için yeniden kullanılabilmesi için ileri arıtma sistemleri ile arıtlarak temiz suya dönüştürme işlemidir. Geri kazanım sistemlerinde, biyolojik ve kimyasal arıtma sistemleri, membran biyoreaktörler (MBR), mikrofiltrasyon (MF) veya ultrafiltrasyon (UF), ters ozmoz (RO) ve çamur susuzlaştırma ekipmanları kullanılmaktadır. Bu ekipmanlar arıtma sürecinde istenen sonuçları elde etmek için atık su tipine göre tipik olarak entegre edilir.

Suyun geri kazanımı, küresel olarak, içilebilir su kaynaklarının kıtlığı nedeniyle önem kazanmıştır. Tatlı su kaynaklarının azaldığı ve suyun öneminin arttığı günümüz dünyasında Ekosistemin en fazla önem verdiği çalışma alanı evsel ve endüstriyel atıksuları arıtarak endüstriyel/sulama amaçlı proses suyu olarak geri dönüştürmektir.

Hedefimiz çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan teknolojileri kullanarak, firmalar genelinde uygulanan politikalar doğrultusunda çevresel ayak izini minimuma indirmektir.

Ekosistem Mühendislik, özellikle tekstil, plastik geri dönüşüm, kâğıt, gıda gibi sektörlerde atıksuyun geri kazanımı ile ilgili büyük ölçekli projeleri hayata geçirerek, atık suyun yeniden kullanımında güvenilir bir çözüm ortağıdır.

en_USEnglish